Strekker strikken under VM i skreifiske i Svolvær

torsk skrei fisk lofotakvariet
– toppannonse –

VM i skreifiske gikk av stabelen i Svolvær i helga. Mye folk og manglende drikkekultur fikk enkelte til å strekke strikken litt for langt.

Også natt til søndag måtte politiet ta hånd om en person som hadde fått litt for mye innabords.

– innsideannonse –

– En mann ble innbrakt og satt i drukkenskapsarrest etter å ha vært innom legevakta. Mannen var overstadig beruset, meldte Midtre Hålogaland politidistrikt ved 00:40-tiden.

Tidligere på natte, ved 22:30-tiden meldte politiet at en person ble pålagt å holde seg unna Svolvær sentrum resten av kvelden fordi han hadde vist ufin oppførsel overfor ansatte på et utested i Svolvær.

Ved 18-tiden lørdag ettermiddag ble politiet oppringt da betjeningen hadde problemer med en person i VM-teltet. Han skulle ha vært overstadig beruset tidlig på kvelden, men hadde likevel funnet det smart å forlate området før politiet ankom stedet.

Rundt 17-30-tiden måtte politiet hjelpe til på et utested etter anmodning fra vaktene. De trengte hjelp med en overstadig beruset mann. Politi på stedet geleidet etter hvert mannen til en rorbu i nærheten hvor kan bodde.

I en promillekontroll gjennomført i Svolvær søndag morgen ble til sammen 49 bilførere kontrollerte. Selv om det var noe uro tidligere i helga, kunne politiet opplyse at det var null promille blant de som ble kontrollerte.

To personer ble ble ved 23-tiden fredag kveld anmeldt for ordensforstyrrelse etter å ha sloss i sentrum av VM-byen, melder Midtre Hålogaland politidistrikt.

Også natt til lørdag var det uroligheter i Svolvær. Rundt midnatt måtte politiet pålegge en vanskelig og beruset person om å forlate Styrhuset pub. Han ble bedt om å ikke komme tilbake mer i løpet av natta.

Ved ettiden natt til lørdag ble en overstadig beruset person i Svolvær kjørt hjem til bopel.

Klokka tre natt til lørdag kunne politiet opplyse at en beruset mann i 30-årene ble innbakt og satt i drukkenskapsarrest etter at han ikke etterkom politiets pålegg.

Politiet fikk fredag også klager på parkering i Vestfjordgata i Svolær. På grunn av VM i skreifiske var det mange biler i Svolvær. Politiet ba bilister tar hensyn og parkerer slik at busser og større kjøretøy kan passere, oppfordret Midtre Hålogaland politikammer fredag.

– bunnannonse –
Forrige artikkelHan kan hindre at Bushro Jama sendes ut av landet
Neste artikkelMelbu-ferga begynner å gå igjen