Viking Gym overtar Stamina på Melbu

Adel Hasic Viking Gym
Adel Hasic overtar Stamina Hot på Melbu.
– toppannonse –

Det nyetablerte selskapet Viking Gym AS ved Adel Hasic tar over driften av Stamina på Melbu allerede fra mandag fjerde mai.

– innsideannonse –

I følge Brønnøysundregistrene ble Viking Gym AS opprettet den 5. februar 2015 med forretningsadresse P.A. Kvaals gate 8A på Melbu. Selskapets vedtektsfestede formål er «Treningsstudio, herunder å delta i andre selskap med lignede virksomhet, og kjøp og salg av aksjer eller på annen måte gjøre seg interessert i andre foretak», som det heter i oppføringen i registeret.

Daglig leder er Adel Hasic. Han er også styreleder i selskapet, mens Mohammed Abbas Al-Kharasany er styremedlem. Tidligere eier av helsestudioet, Magnus Pettersen, er sikker på at de nye eierne vil løfte senteret til nye høyder. Med bostedsadresse Melbu vil Adel Hasic kunne være mer tilstede enn det han selv har klart i det siste.

I praksis betyr endringene at Viking Gym AS har kjøpt Staminas utstyr og inventar på Melbu. Selskapet overtar også husleieavtalen til lokalene. Stamina Trening Vesterålen AS fortsetter som selskap med treningssenter på blant annet Stokmarknes og Sortland. Medlemskapet i Stamina blir derfor ikke automatisk bli overført til det nye selskapet. De som fortsatt ønsker å trene på Melbu, må melde seg inn på Viking Gym AS når de overtar mandag fjerde mai.

– bunnannonse –
Forrige artikkelStamina Hot snart historie på Melbu
Neste artikkelHus og garasje totalskadd på Melbu