Vesterålen klar for «Rock mot frafløtting» i oktober

– annonse top –

Planene er på plass, artistene er booket og Bø ungdomsklubb skal om drøyt to uker i gang med festivalen «Rock Mot Frafløtting» – for 24. gang.

– annonse inline –

Ungdommene i Bø Ungdomsklubb arrangerer Rock Mot Frafløtting for 24. gang siden 1992. De har jobbet hardt siden nyttår for å spikre et program som i år passer for HELE familien. Festivalen arrangeres i Bøhallen 7. og 8. oktober i år.

Crewet i Rock Mot Frafløtting har i år jobbet etter et mål de satte seg over nyttår som var å satse på å inkludere flere aldersgrupper i publikum. Det medførte at klubben booket flere store artister som vi tror vil falle i smak hos både store og små.

På fredag tilbyr vi selveste Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids som er et band satt sammen av Dag Ingebrigtsen fra «The Kids» og Morten «Diesel» Dahl fra bandet «TNT». De har med seg Trude Bekkavik og Erik Eriksen. «Diesel» Dahl sier til Rock Mot Frafløtting at bandet garanterer allsang og god stemning. Crewet har laget en liten videoteaser av hva man får høre fra Dag Ingebrigtsen & The Dynamite Kids.På lørdag har vi fullstappet program med den tradisjonelle rockemønstringa der blant annet bandet Hellflower fra Andøya er med i konkurransen om 10.000 kr og opptreden på Rock Mot Frafløtting 2017. Etterfulgt av rockemønstringa står Screenshot This, Morgan Sulele, Innertier, The Main Level og Aksel & Hef på scenen. Det blir en kveld full av store hits.

Crewet håper at dette programmet faller i smak for hele familien både i Bø og fra nabokommunene. Alle konsertene er som vanlig rusfri og har fri aldersgrense, sier festivalsjef Åsmund Krey.

– annonse bottom –
KILDEBø Ungdomsklubb
Forrige artikkelFamiliefar frykter trafikkulykker blant barn på lokal vei
Neste artikkelNoen lærere i Hadsel-skolen har ikke kompetansen