Totalsvikt for Arena Sport på Melbu

– annonse top –

Den tørre og til nå snøfattige vinteren gjør at Arena Sport på Melbu har hatt en av sine tøffeste vintersesonger så langt. De brenner inne med en stort vinterlager om ikke vinteren slår til før påsken setter inn.

– annonse inline –

Daglig leder Toni Gjesling forteller til Vesteraalens Avis at man må langt tilbake i tid for å finne en vintersesong som har vært så tørr og fattig på snø. Resultatet er at både Arena Sport på Melbu og Corner sport på Stokmarknes har hatt totalsvikt i salg av ski og vinterutstyr så langt i vinter. Håpet er at en sent ankommet vinter skal kunne redde sesongen frem til påske.

Toni Gjesling sier til avisen at de ikke vil vurdere å starte salg på vinterproduktene før nærmere påske. Begge butikkene håper fortsatt på at det skal bli mer vinterlig på tampen av sesongen.

Hva det sviktende salget vil si for økonomien i bedriftene kommenteres ikke direkte, men det er lett å forstå at situasjonen for butikken på Melbu er vanskelig når de så langt brenner inne med et stort lager av vinterprodukter på lager.

Butikkene håper imidlertid at en god sykkelsesong skal bidra til bedre salg utover våren. Katastrofalt vintersalg har det også vært hos Corner Sport på Stokmarknes. Også der satset de sterkt på denne vintersesongen. Samtidig håper butikkene at sykkelsalget kan kompensere for det dårlige vintersalget.

– annonse bottom –
Forrige artikkelKystverket: – Veien på Melbu-moloen ikke vårt ansvar
Neste artikkel«Kyrre» var rett og slett for sterk for Melbu-moloen