Tre ulykker på veiene i Hadsel i helga

– annonse top –

Politiet  melder om to ulike trafikkulykker på E10 sør for Hadselfjorden søndag, der en bil ble fullstendig smadret i Budalen og en campingvogn ble pulverisert i Sløverfjordtunellen. I tilegg var det også en voldsom kollisjon på Gjerstad på Langøya i Hadsel.

Kollisjonen i Budalen i Hadsel kommune var mellom en varebil og en personbil ved 16-tiden søndag, melder Lofotposten. Fire personer var involvert, og en av dem var lenge fastklemt. En annen person var også mest sannsynlig alvorlig skadet. Politiet opplyser at det foreløpig er for tidlig å si hva som har skjedd.

– annonse inline –

Ved 18.30-tiden søndag ble det også meldt at en bil med danskregistert campingvogn var i en ulykke i Sløverfjordtunellen på E10 i Hadsel kommune. Campingvogna skal ha truffet en møtende bil i tunellen, og ble omtrent pulverisert, alt i følge politiet. Alle involverte skal imidlertid ha kommet seg velberget fra denne ulykka.

På Gjerstad på Langøya i Hadsel var en bil involvert i en voldsom kollisjon i en 70-sone. Bilen kjørte først i en lyktestolpe og deretter i et tre. Ulykken på Fylkesvei 82 ble meldt til politiet ved 08.30-tiden lørdag morgen. Den unge sjåføren fikk skader som betegnes som moderate.

Foto: Vågen brannvesen

– annonse bottom –