Sudan Dudan i Tanken under Sommer-Melbu

– annonse top –

Kritikerroste Sudan Dudan er kjent for å levere godt på scenen, og har tidligere turnert med Odd Nordstoga. Nå kan de oppleves i Tanken!

Duoen Marit Karlberg (vokal og langeleik) og Anders Erik Røine (vokal, gitar og munnharpe) utgjør duoen Sudan Dudan. Musikken deres er beskrevet som en krysning av bluegrass, folkemusikk og ørkenblues. Nå kan duoen oppleves fredag 4. juli i Tanken på Melbu – et annerledes konsertlokale med over tyve sekunders etterklang.

– annonse inline –

Om debuten til Sudan Dudan skrev Aftenposten at musikken er gjennomsyret av en musikalsk skjønnhet som virker beroligende på sinnet. De platedebuterte i 2006 og i 2010 kom oppfølgeren Kari og Ola. I 2013 kom den tredje CDen, Inntil i dag, produsert av Odd Nordstoga. Den fikk terningkast seks i VG – den første av mange strålende kritikker.

Duoen har også høstet lovord i internasjonal musikkpresse og spilt på scener i utlandet. Den melankolske musikken til Sudan Dudan når et stadig større publikum, også på scener som Rockefeller, Vinjerock og Øyafestivalen. Nå kan publikum høre dem på Melbu i Tanken. Kilde: Sommer-Melbu

– annonse bottom –