Stengte reisebyrået på Melbu uten varsel

– annonse top –

Reisebyrået til Berg Hansen på Melbu ble i helga stengt uten varsel. To arbeidsplasser går tapt og leder ved kontoret, Linn Magnussen, har sagt opp sin stilling.

Daglig leder Eirik Munkvold ved selskapets kontor i Harstad opplyser til vol.no at han vanskelig ser for seg at kontoret skulle bli åpnet igjen. Kontoret på Melbu er med andre ord permanent stengt, i følge daglig leder Eirik Munkvold i ved Berg Hansen i Harstad.

– annonse inline –

– Bakgrunnen for stengingen av kontoret på Melbu er at vår medarbeider der har sagt opp sin stilling, mens reiserådgiveren over lengre tid er langtidssykemeldt, sier daglig leder Eirik Munkvold som har sitt kontor i Harstad.

Fremstillingen om at kontoret blir stengt på grunn av at daglig leder Linn Magnussen ved Melbu-avdelingen har sagt opp sin stilling, ble i helga tilbakevist av Linn Magnussen selv, via hennes egen Facebook-side. Vi forstår det slik at kontoret allerede var bestemt lagt ned før hus sa opp jobben sin på Melbu.

– Det er ikke korrekt som VOL skriver, kontoret på Melbu stenges ikke fordi jeg har sagt opp. Jeg sa opp min kjære jobb fordi avdelingen skulle stenges og jeg ikke ønsker å jobbe fra Sortland. Rett skal være rett, skriver Linn Magnussen på sin egen Facebook-side.

Daglig leder Eirik Munkvold ved Harstad-kontoret har ikke gitt opplysninger om hvorvidt selskapet ellers er truet av nedleggelse.

 

 

– annonse bottom –