Stamina Hot snart historie på Melbu

Stamina Hot Melbu
– toppannonse –

Gründer av tidligere Friskhuset på Melbu, Magnus Pettersen, har sammen med Stamina besluttet å gå ut som eiere og overlate driften av treningssenteret til andre.

– innsideannonse –

Etter det 8445melbu.no kjenner til blir det eierskifte på Melbu. Et nytt selskap skal drive treningssenteret videre. Gründer Magnus Pettersen startet sitt treningseventyr på Melbu, utvidet senere til Stokmarknes, før selskapet hans ble kjøpt opp av Stamina Group.

Det skal etter det 8445melbu.no kjenner til skal det være personlige grunner til at Magnus Pettersen ikke lenger ønsker å drive treningssenter på Melbu. Han har to små barn og føler at han ikke har tid til å være til stede ute på sentrene og følge opp driften på det nivået han ønsker.

Vi vet at han er stolt av det han har fått til på Melbu. Mange vil være enige med ham om at det aldri har vært et så godt treningssenter på Melbu, verken når det gjelder kvalitet eller omsetning.

I forhold til medlemmene på Stamina på Melbu sender selskapet ut en e-postmelding til alle som trener på Melbu og omegn. Der vil medlemmene bli informert om det som skal skje. Etter det vi forstår må de som skal fortsette å trene på Melbu sende en oppsigelse til Magnus Pettersen i Stamina. Deretter må folk melde seg inn i det nye selskapet som skal drive treningssenteret videre på Melbu.

Ansatte ved Stamina Hot på Melbu kan fortsette i jobbene sine på Stokmarknes.

– bunnannonse –
Forrige artikkelGadus Njord fikk Melbu-sjark i trålen
Neste artikkelViking Gym overtar Stamina på Melbu