Solid Tellefsen avsluttet Hadsel Live

tellefsen hadsel live
Foto: Thor-Ivar Guldberg
– toppannonse –

En solid Arve Tellefsen tok sitt publikum med storm i en fullsatt Arbeideren på Melbu, og presterte en flott avslutning på årets konsertrekke i regi av Hadsel Live.

– innsideannonse –

Det var Trondheims-jenta Synnøve Volden på Melbu som gjennom sin bekjentskap til Arve Tellefsen klarte å få filolinistnestoren til Hadsel live lørdag. Og det ble ikke nok med én fullsatt sal. Det måtte ekstraforestilling til for å tilfredsstille publikumet i Arbeideren på Melbu.

Tre verk av Edvard Grieg, to av Ole Bull, et av Arensky samt ekstranummer ble fasit for det vellykkede arrangementet, som var sesongens siste arrangement i konsertserien Hadsel live for år.

Og det var et publikum som storkoste seg gjennom en nær halvannet times konsert, hvor Arve Tellefsen gjennom de fleste stykkene hadde musikalsk støtte fra pianisten Jørgen Larsen samt cellisten Synnøve Volden i et stykke.

Arve Tellefsen er ikke bare en solid musiker, men har også en egen evne til å sy det hele sammen til en god forestilling. Med ekte innhold fra et langt liv som musiker, mestret han også å begeistre publikum med morsomme historier.

– bunnannonse –
Forrige artikkelArrangerer julematiné på Melbu
Neste artikkelTusen takk, Synnøve!