Sjokkartet vekst for 8445melbu.no

– annonse top –

Det superlokale nettstedet 8445melbu.no opplever en kraftig vekst i antall unike brukere og antall superlokale nettsider som blir lest av interesserte fra nær og fjern.

Siden de først artiklene fra og om lokalsamfunnet Melbu ble publisert i begynnelsen av januar 2014, har er det til sammen gått ut over 800 saker på det stadig mer populære nettstedet.

– annonse inline –

– Den kraftige økningen er svært inspirerende for et superlokalt nettsted som 8445melbu.no. Det er nesten som jeg ramler av stolen. Torsdag kveld denne uka kunne vi notere 26445 lesere på vår Facebook-profil i løpet av den siste uka. Og torsdag 25. juni 2015 alene fremstår som en av de aller beste dagene for 8445melbu.no. I løpet av 24 timer hadde vi 2460 lesere innom nettstedet og disse leste til sammen 5142 sider. Og det bare i løpet av et døgn, sier en fornøyd redaktør Thor-Ivar Guldberg til eget nettsted.

Vi takker våre gamle og nye lesere for deres leselyst og engasjement, og ser fram til et langt og solid forhold når det gjelder interessen for nyheter, historier og spennende lesestoff fra og om Melbu.

– annonse bottom –