Sjokkåpner ny kafé før Sommer-Melbu

– annonse top –

Oslo-jenta Kim Frivold satser friskt innen restaurantbransjen og sjokkåpner ny kafé i Chr. Frederiksens gate allerede onsdag 1. juli – rett før årets Sommer-Melbu braker løs.

– annonse inline –

– Jeg har vært rundt omkring i Vesterålen og sett på forskjellige steder å etablere meg, og fant til slutt et sted med flott natur og muligheter på Melbu, sier Kim Frivold når vi kommer på overraskende besøk i lokalene til tidligere Embla, Brando, Yllajali og Sult.

– Vi åpner allerede onsdag 1. juli og skal være klar til å ta imot gjester et par dager før Sommer-Melbu starter. Jeg håper folk er litt tålmodige med oss, slik at vi slipper å bli pisket på torget for at ikke alt er perfekt fra første dag. Det er mye som skal gjøres på dugnad før vi kan si at vi er fornøyd med alt, sier Kim Frivold til 8445melbu.no.

Forskjellige konsepter
Serveringsstedet kommer til å ha fire til fem ansatte som skal servere enkel mat til å begynne med. Hun nevner blant annet hjemmelaget hamburger, supper og andre retter. Så blir det mer avanserte retter utover høsten.

– Jeg har med meg en fransk kokk, Daniel Hohoi, som har tyve års erfaring. Vi skal prøve oss fram for å se hva som passer lokalt. Vi kommer ikke til å spørre hva folk vil ha, men heller prøve ut forskjellige konsepter. Så får vi se hva som blir populært, sier Kim Frivold, som håper de skal klare å stoppe flere turister på vei gjennom Melbu.

Skjenkebevillng
Kim Frivold roser kommunen som har gitt en midlertidig skjenkebevilling for tre måneders drift.

– En søknad om permanent skjenkebevilling er allerede sendt kommunen, som skal behandle dette slik at det blir en god overgang fra den midlertidige til den permanente skjenkebevillingen.

Kim Frivold er fra Oslo og har erfaring fra IT og finans, og har ikke mye erfaring fra restaurantbransjen. IT og finans kommer godt med i den daglige driften av utestedet.

– Derfor har jeg med meg en fransk kokk som har 20 års erfaring fra bransjen, avslutter Frivold før hun haster videre i arbeidet med å åpne kafé om seks dager.

 

 

 

– annonse bottom –
Forrige artikkelDisse partiene raserte Melbus legetilbud
Neste artikkelNye eiere overtar Rema 1000 på Melbu