Shell blir bensinleverandør på Melbu

– annonse top –

Ventetiden er definitivt over, om ikke lenge, når Melbus bensinstasjon på nytt kan fylle tankene med drivstoff – fra Shell.

I tidligere tider var det faktisk to bensinstasjoner på Melbu, en Shell-stasjon og en Statoil-stasjon – tidligere Norol-stasjon. Sist det var mulig å fylle drivstoff for kjøretøyer på Melbu, var da Statoil-stasjonen fra nyttår ikke lengre tilfredsstilte EU-kravene til tankanlegget.

– annonse inline –

Fra blått til gult
Som vi har skrevet tidligere er drivstofftankene allerede gravd ned. Det nye nå er at stasjonen vil endre farger fra blå til gul, og går dermed over fra å være en Statoil-stasjon til en Shell-stasjon. Det mest iøynefallende i ukene framover blir i tillegg til drivstoff og andre tilhørende produkter, fargeendringen fra blått til gult.

Nye eiere
Melbu Autosenter har ellers fått nye eiere. Samtidig har selskapet nå kjøpt stasjonsbygget og eiendommen fra Markedsbrygga AS, ved Bjørn Edvardsen. Bedriften har også signert leveringskontrakt med AS Norske Shell, og går nå i gang med ombygging og omprofilering av stasjonen.

I slutten av juni
I følge en pressemelding fra selskapet vil verkstedet fortsatt være en viktig del av driften. Samtidig ser man fram til å levere et fullverdig produkt til lokalbefolkningen og andre veifarende. Den nye Shell-stasjonen på Melbu skal være på plass med et fullverdig produkt i siste halvdel av juni. Senere blir det også offisiell åpning.

– annonse bottom –