Send Melbu-søpla til Stokmarknes

forsøpling
Onsdag formiddag sto det fortsatt møbler utenfor Chr. Frederiksens gate 8 på Melbu.
– annonse top –

Kommunen har rydda, noen få bedrifter har rydda, men fortsatt står det søppel igjen rundt omkring på Melbu, som både tilhører private og lokale firmaer.

For å sette ytterligere fokus på forsøplinga på Melbu, sier vi det som det er: Send Melbu-søpla til Stokmarknes. Og det er ikke for at Stokmarknes skal forsøples, men for at Melbu-folk skal få fart på seg. Og vi mener å ha dekning for tittelen, i og med at gjenvinningsstasjonen til Reno-Vest ligger på Børøya, som igjen er en del av byen Stokmarknes.

– annonse inline –

Forleden dag kunne vi fortelle at det blant annet sto en gammel stoppet stol utenfor inngangsdøra til Chr. Frederiksens gate 8, på den siden som venter mot riksveien. Bygget eies av Markedsbrygga Eiendom AS på Stokmarknes. Hver dag passerer det mange reisende til og fra ferga. Derfor skaper det et dårligere inntrykk av Melbu enn om søpla var ryddet unna.

Vi har forelagt spørsmålet til en ferierende konstituert teknisk sjef Mats André Aas i teknisk etat i kommunen. – Vi kommer til å ta tak i dette for at det ryddes opp, sier han til 8445melbu.no, og er fornøyd med at noe av søpla i sentrum er fjernet.

Så er det viktig å understreke at det ikke er grunn til å la denne kampanjen gå til ekstremitetene. De fleste er nok klar over sin egen søppel, men noen utsetter av og til ryddingen litt for lenge. Så gi folk litt tid, så skal du se at også problemet med søppel i Melbu sentrum om andre steder løser seg med det første.

– annonse bottom –