Seafoods-sjefen til Lofoten og Vesterålen

– toppannonse –

Konsernsjef Thomas Farstad i Norway Seafoods sveiper innom Lofoten og Vesterålen denne uka for å diskutere konsernets framtid i Nord-Norge. 

– innsideannonse –

I følge Vesteralens Avis (VA) skal Hadsel-ordfører Kjell-Børge Freiberg ha et møte med Thomas Farstad fredag. Der skal selskapets anlegg på Melbu visstnok diskuteres.

– Jeg vet ikke hva som kommer opp på møtet, men antar at det blir snakk om selskapets videre planer på Melbu. Jeg kommer til å møte Farstad med åpent sinn, sier Freiberg til VA.

Gruppelederne i Hadsel ble mandag hasteinnkalt for å diskutere situasjonen. Det viktigste er å diskutere strategien knyttet til møtet med Farstad. Ordfører Kjell-Børge Freiberg sier til media at han fortsatt ikke har fått noen signaler om at Norway Seafoods skal gjøre noen forandringer på Melbu.

– Inntil slike signaler kommer, ønsker jeg ikke å forskuttere noe som helst, men jeg kan nok en gang forsikre befolkningen om at vi jobber intenst med spørsmålet om fabrikken på Melbu og de tilhørende kvoter, sier Freiberg til VA.

 

– bunnannonse –
Forrige artikkelThomas Farstad: «En fremtidsrettet torskenæring»
Neste artikkelEnkelte medier prater ned Melbu-anlegget