Rose tilbake på Ylajali

– annonse top –

Etter fem år utenfor restaurantmanesjen, kommer Rose Hemmingsen tilbake og gjenåpner Ylajali på Melbu.

– annonse inline –

8445melbu.no møtte Rose Hemmingsen utenfor gamle Ylajali torsdag ettermiddag, som senere har gått under navnet Sult og Brando. Rose Hemmingsen eier selv bygget og har leid det ut til ulike aktører de siste fem årene.

Rose ble for flere år siden alvorlig skadet i en rideulykke, og kunne deretter ikke drive Ylajali videre. Nå, fem år etter, har hun planer om å gjenåpne Ylajali.

– Jeg har ikke satt noen dato for åpningen ennå. Først må jeg få på plass en skjenkebevilling, og det var det for liten tid til å få til nå, både for kommunen og meg, sier Rose til 8445melbu.no.

Rose Hemmingsen regner med at søknaden om skjenkebevilling blir behandlet av kommunen i midten av november. Når den er på plass, vil hun igjen åpne Ylajali på Melbu – i de samme lokalene som kun tidligere måtte overlate til andre.

– Av faste innslag vil Ylajali vil ha lørdagskafé og quiz på onsdager, slik som det var før. Et par ganger i måneder blir det konserter med ulike artister. De som vil kan også leie lokalene til ulike arrangementer, sier Rose Hemmingsen til 8445melbu.no.

– annonse bottom –
Forrige artikkelTrenger du vikar? Sortland, Hadsel og Vågan
Neste artikkelMusikkforeningen mellom to permer