Ronja (17) fra Melbu kjemper om idrettspris

– annonse top –

Ronja Elida Ongstad (17) fra Melbu kjemper om den gjeve årets idrettspris i Vesterålen. Nå kan du stemme henne til topps i Vesterålen.

Ronja er den eneste i Hadsel som nå er med i finalen til kåringen av årets idrettspris i Vesterålen. Prisen deles ut av Vesterålen Sparebank på bakgrunn av antall stemmer fra publikum.

– annonse inline –

Du kan støtte Ronja som dyktig utøver og den jobben hun gjør som trener og forbilde for andre idrettsutøvere. Stem på Ronja ved å sende «BLVPRIS 1» til 2005. Du kan stemme til og med onsdag 3. desember i neste uke. Det koster én krone per stemme.

Målet for Ronja videre er å reise ut for å delta i internasjonale konkurranser som EM og VM og å samle så mye erfaring som mulig frem mot NM som senior i november 2015. Erfaringene deler hun så videre med neste generasjon konkurranseutøvere i regionen.

(saken fortsetter under bildet)

2014-11-26-ronja-idrettspris-hadsel-taekwon-do-660-440

Ronja Elida Ongstad har trent Taekwon-Do i Hadsel Taekwon-Do klubb siden hun var fire år. De siste årene har hun gjort seg bemerket i konkurranser på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Inneværende år har hun sølv fra det regionale mesterskapet Winter Cup i Narvik, gull, sølv og beste junior i regionsmesterskapet i Bardu og sist nå i november tok hun sølv i klasse eldre junior-sort belte under Norgesmesterskapet i Tromsø.

Ronja trener 5 til 6 økter pr uke. I tillegg underviser hun et eget barneparti hver mandag med 17-18 barn i alderen 5-11 år. Taekwon-Do er en idrett som har fokus både på teknisk, fysisk og mental trening. Faktisk er det slik at personlig karakterutvikling er minst like viktig som medaljer.

– annonse bottom –