MIL får uventet skryt etter skirenn på Melbu

Melbo-spiller
– annonse top –

På dagen hundre år etter at Melbo idrettslag ble stiftet, deltok en lang rekke unge og lovende under jubileumsrennet. Her er alle resultatene og litt skryt med på kjøpet.

Arrangøren Melbo idrettslag har høstet gode kritikker fra utenbygds foreldre, blant annet Lars Oskar Larsen fra Alsvåg, som har tilskrevet skigruppa og delt ut gode ord til skiidretten på Melbu. I tillegg til de som var påmeldt fra Alsvåg hadde han også med sin datter på fire og et halv år, som skulle være med for å trene, som ungen selv hadde sagt det.

– annonse inline –

Vel fremme på Melbu fikk han via Håvard Bråten høre at det skulle være mulig for de minste å delta. Fra speakerbua fikk han bekreftet at det skulle la seg gjøre, og jenta fikk start nummer 106. Og fra jentungen kom det et rungende ja!

– Å stå å se på den energien og den gleden ho hadde på start streken var fantastisk. Vi fikk oss en kjempefin runde i kort løype, og ungen gassa på litt mot mål. Den glede og stolthet hun viste etter mål var ubetalelig, sier Lars Oskar Larsen i sin henvendelse til skigruppa.

Inne på kafeen på arenaen kunne ikke premieutdelingen i følge ungen ikke komme raskt nok i gang, og var svært klar for å komme fram og motta pokalen.

– Å se henne stå sammen med de andre på scenen og stråle etter å ha gått sitt første skirenn og fått pokal for deltakelsen, var ubetalelig. Jeg hørte at det egentlig var klubbrenn og at dere hadde sett imellom fingrene i hennes tilfelle. Tusen takk!

Lars Oskar Larsen fra Alsvåg mener Melbo IL hadde et fantastisk renn, der også «striken» var veldig fornøyd med løypa og pokalen.

– annonse bottom –