Remi musikalsk gjest på Bierstube

melbo musikkforening
– annonse top –

Tradisjonen tro blir det nok en gang Bierstube under Sommer-Melbu, og det er Melbo Musikkforening som arrangerer –  i år med Remi Kristiansen som musikalsk gjest.

– annonse inline –

Første fredagen under Sommer-Melbu inviterer Melbo Musikkforening, tradisjonen tro, til Bierstube. Melbo Bier & Schnappskapelle, et underbruk av Melbo Musikkforening, står for musikken. Musikerne stiller kledt for anledningen i dirndl (kostymet forbindes med alpenes budeier) og lederhosen, og skaper skikkelig stemning med allsang, tyrolermusikk og dans.

I år vil Remi Kristiansen være med og bidra til underholdningen. Han og “Schnappskapellet” vil bytte på å spille hele kvelden i gjennom.

Remi Kristiansen fra Sortland er kjent for mange. Han er en dyktig musiker som har reist rundt med musikken sin i 20 år. Han har bl.a. spilt med January, Marith Endresen Band, Roots`n Boots og One to One. De senere år har han for det meste reist rundt som trubadur og “en manns orkester”. Årene på veien har lært Kristiansen viktigheten av å ha et stort og bredt reportoar.

Her blir det underholdning for en hver smak, og garantert god stemming. Kilde: Sommer-Melbu

Se programmet for Sommer-Melbu her: http://www.8445melbu.no/events/

– annonse bottom –
Forrige artikkelTeater og trylling i samme forestilling
Neste artikkelAlle tiders start for Sommer-Melbu