Over 400 gikk elvelangs på Melbu (video)

– annonse top –

Mer enn 400 personer fant veien til Andedammen på Melbu for å gå elvelangs for å se 800 fakler på veien til Kos & Amfi. En ubetinget suksess som bare må gjentas neste år, håper mange.

– annonse inline –

Arrangementet startet ved 19-tiden fredag kveld og varte til noe på 22-tiden. De over 400 personene som var med fikk oppleve en spennende stemning ved Andedammen i Melbu sentrum. Her kunne man også høre korsang i flere timer.

Oppover langs Melbuelva var det flere spennende installasjoner, som vi ikke skal innlate oss på å beskrive her og nå, men heller oppfordre folk til å bli med neste år. For mange håper og tror at arrangementet skal bli et årlig arrangement. Det vil i så fall kreve god regi og betydelige overraskelser fra år til år.

På et jorde nord for hovedgården var nok den flotteste delen, der to digre hjerter var formet av et hav av fakkelbokser. En stor spiral på det samme jordet fikk kanskje noen til å tenke på om «fremmede» hadde vært på besøk denne dagen.

Veien opp til Brekka var også flott opplyst av fakler, og oppe på Kos & Amfi var det lysshow med turnere. Trommedamene hold også konsert, og vi lot oss spesielt imponere over «indianerdansen» som kunne høres ut over store deler av Melbumarka.

 

Les også: 800 fakler langs Melbuelva i kveld

 

– annonse bottom –