Norlense tester nytt telt i Swift-serien

– annonse top –

Norlense på Fiskebøl tester i disse dager ut en ny versjon av sitt solide Swift-telt, som er spesielt utviklet for å møte kravene til høy grad av mobilitet og komfort i alle klimasoner.

– annonse inline –

Swift-teltene egner seg svært godt til feltoperasjoner og er det nyeste tilskuddet i teltfamilien hos Norlense. Lignende telt var i bruk på Melbu torg under Sommer-Melbu 2013. Teltet som nå tester måler seks ganger åtte meter.

Telttypen er utviklet i samarbeid med Forsvaret, som har det i daglig bruk i en rekke operasjoner. Vekt, volum og inneklima er nøkkelord i spesifikasjonen for denne telttypen.

Swift-serien bruker en lettere pvc-duk på 500 gram per kvadratmeter, samt tynnere og lettere luftbuer. I følge selskapets egen beskrivelse av teltet er det meget god ventilasjon i teltet. Det gjør at teltet også kan brukes i områder med varmt klima uten tilgang på mekanisk kjøling.

Swift egner seg godt for personell som har behov vor å forflytte og etablere seg raskt, men brukes også for permanent etablering av leirplass. Teltet reises ved hjelp av et ettpunkts luftfyllesystem med høyt trykk. Det kan settes opp av topersoner i løpet av 15 til 20 minutter.

Foto: Norlense

– annonse bottom –
Forrige artikkelHavfisk overtar den tredje Gadus-tråleren
Neste artikkelAnsatte ved Altas legekontor bekymret for legetjenesten i Hadsel