Nå kan du båle og grille i Melbuparken

– annonse top –

En stor og fint tilrettlagt bålplass i Melbuparken gjør at både store og små kan finne plass rundt ilden og kose seg med grillmat og andre lekkerbiskener.

Nylig ble den nye bålplassen i Melbuparken åpnet for bruk, og den har allerede vært brukt en del. Det blir nok mer liv i området etter hvert som folk oppdager dette flotte tilbudet i Melbus nærområde.

– annonse inline –

Rundt bålplassen er det montert store benker som man kan sitte på, men siden avstanden til bålet er ganske stor, må du nok sitte på kne eller stå ved siden av bålet når maten skal varmes.

(saken fotrsetter under bildet)

2015-06-22-parken-leirplass-660-440
Melbuparken blir mer og mer tilrettelagt, til glede for stedets innbyggere. For å finne bålplassen går du over Melbuelva ved Melbo Hovedgård, og deretter gå rett nordover langs stien. Følg stien til du kommer fram. Dersom du ser gressbanen, har du kommet for langt.

Det er strødd godt med sand rundt bålplassen. Det gjør området til et sikkert sted å være med tanke på eventuell brannfare. Her må det også være gode muligherer for å ta med seg engangsgrill for å sette på bakken. Du husker selvfølgelig å ta den med hjem etter bruk?

(saken fortsetter under bildet)

2015-06-22-parken-benker-660-440
Noen gamle benker langs stien skaper den perfekte steming for et måltid ute i det fri, og dagen elles har godt vær.

 

Rett ved bålplassen finner du også en fin bro som går over Melbuelva. Her er stien så bred at også folk i rullestol lett kan ta seg fram til området. Rett ved stien står det noen gamle benker og et bord som fungerer fint for et middagaselskap. Og om du er blant dem som liker dyr, er det noen veldig tamme sauer rett ved, som i følge de ungene vi snakket med elsker blader av rogn.

2015-06-22-parken-dammen-660-440
Om du starter turen her fra «Andedammen» i Melbu sentrum går du på vestsiden oppover Melbuelva til du finner den nye bålplassen i Melbuparken.
– annonse bottom –