Går med planer om nytt industribygg på Melbu

– annonse top –

Melbu-bedriften Momek PTN forventer vekst i de kommende årene, og mener at nybygg kan bli aktuelt ettersom dagens verksted fort kan bli for trangt.

Det er i et større intervju med Bladet Vesterålen at dette kommer fram.

– annonse inline –

– Verkstedet her kan fort bli for trangt, sier direktør for framtidsutvikling Gunnar Moe som representerer den nye eieren av tidligere Pumpeteknikk, Momek Group. Han mener at omsetningen ved Melbu-avdelingen vil skyte i været i løpet av et par år.

Stor nordnorsk aktør
Industribedriften heter nå Momek PTN og har fått på plass en viktig ISO-sertifisering på Melbu, stadig i følge Bladet Vesterålen. Målet til Momek Group er å bygge en stor nordnorsk aktør, slik at konsernet samlet kan ta på seg større jobber og tiltrekke seg kompetanse.

Ekspansive planer for Melbu
– Vi har ikke kjøpt bedriften for å flytte produksjonen til Mo. Det ville være tåpelig på bygge ned det som finnes her. Vi har ekspansive planer på Melbu, for her er flinke folk, god markedsposisjon og potensial for god vekst, sier direktør Gunnar Moe til Bladet Vesterålen.

Han ser at verkstedet på Melbu kan bli sprengt når det gjelder kapasitet og at det dermed blir aktuelt å bygge ut, og de har nok av plass å ta av. Momek Group har som visjon at Melbu-bedriften skal bli konsernets industrirørdivisjon.

Også industribygg
I følge det store intervjuet i Bladet Vesterålen ser han også for seg at PTN på Melbu kommer til å ta del også i konkurranse for å delta i større industribygg i Lofoten og Vesterålen. Konsernet ser for seg å vokse fra 200 til 500 millioner kroner i årlig omsetning, til 1,5 milliarder kroner innen få år.

– annonse bottom –