Melbuværingen Sigurd padler for livet, og litt til

– annonse top –

Navnet til melbuværingen Sigurd Schultz har i Bodø blitt ensbetydende med kajakkpadling og opplevelser i bedriften Rett Kjøl.

Det er Bladet Vesterålen som skriver om melbuværingen Sigurd Schultz i dagens utgave. Og det er en annen melbuværing som har intervjuet ham, Svein-Arnt Eriksen, for oss mest kjent som tidligere journalist og redaktør i Vesteraalens Avis.

– annonse inline –

Padling og kursning er konseptet i bedriften til Sigurd Schultz, der det i tillegg til å meste kajakken også handler om relasjonsbygging for blant annet bedrifter, organisasjoner, vennekrets og enkeltpersoner.

I følge den samme artikkelen i Bladet Vesterålen hadde Sigurd Schultz over 20 års erfaring fra kriminalomsorg, men en dag bestemte han seg for å satse på en annen gren, lidenskapen for kajakken. Og han har blant annet hatt kunder som Forsvarets operative hovedkvarter og Helse Nord på kundelista.

I sommer etablerte han også sitt eget aksjeselskap, med full pakke når det gjelder ny logo og grafisk profil. Om du vil lese mer om Sigurd fra Melbu, anbefaler vi lørdagsutgaven til Bladet Vesterålen.

Foto: Geir Johansen

– annonse bottom –