Budt 600.000 for Melbus kremtomt

– annonse top –

Melbus desidert flotteste sjøtomt har gått av markedet etter et bud på 600.000 kroner for eiendommen, men eiendommen er fortsatt ikke solgt får vi opplyst av eierne.

Vesterålen Eiendomsformidling AS ved advokat Ola Øraker la eiendommen ut til salgs på finn.no i november 2013, med en prisantydning på 600.000 kroner. Budene startet på 300.000 kroner, og krøp sakte men sikkert opp til forlangende på 600.000 kroner i begynnelsen av april.

– annonse inline –

Adresse sjøgata
Tomta har adresse Sjøgata 37, på folkemunne kalt «bakkenfjæra». Eiendommen ligger i et område regulert som kombinert bolig og industri, som betyr at en kjøper også må finne plass til industri på eiendommen.

50-metersgrense
Hadsel kommune har 50-metergrense for bygging mot sjøen. Det betyr at bygningen som kjøperen planlegger på eiendommen må ligge nærmere Sjøgata enn flomålet, selv om eiendommen også går ut i sjøen.

Badeplass
Bakkenfjæra brukes aktivt som badeplass og lekeplass for Melbus befolkning. Det antas at fjæra og passering langs sjøkanten vil være som før.

Beklager
8445melbu.no beklager feil informasjon om at et salg av eiendommen skal ha funnet sted. Det er ikke tilfelle, men det er bekreftet et bud på 600.000 kroner. Eierne av tomta har ikke bestemt seg for eventuelt salg ennå.

– annonse bottom –