Skoleelev peppersprayet og banket mens han sov

– annonse top –

Først brøt gjerningsmennene seg inn på hybelen hans, så ble han peppersprayet og blendet, og deretter banket opp av ukjente mens han lå og sov i sin egen seng. Den grove voldsangrepet etterforskes nå av politiet i Hadsel.

Det var natt til onsdag 7. mai at politiet rykket ut til Melbu sentrum og stoppet en fest på en hybel som var til sjenanse for naboer på grunn av støy. Etter at festen var avsluttet, gikk personen på hybelen til sengs for natten. Morgenen etterpå våkner vedkommende med sår i hodet og svie i øynene.

– annonse inline –

Kilder tett på den voldsutsatte kan fortelle at skoleleven ved studiested Melbu skal ha blitt peppersprayet i øynene slik at han ikke kunne se noe under hendelsen. Samtidig skal ukjente gjerningspersoner ha banket opp skoleeleven, uten at han hadde noe mulighet til å gjøre motstand.

Politiførstebetjent ved Hadsel lensmannskontor, Wenche Johansen, bekrefter at en voldssak er under etterforskning på Melbu. Hun sier at den fornærmede ble utsatt for vold på sin hybel mens han sov.

– Fornærmede har ikke sett gjerningsmannen. Glasset i ytterdøren var knust og fornærmede hadde et sår i hodet etter å ha blitt slått. Fornærmede er avhørt. Det er for tiden ingen kjent gjerningsmann. Saken er fortsatt under etterforskning, sier politiførstebetjent Wenche Johansen ved Hadsel lensmannskontor.

Etter det vi forstår har gjerningsmennene brutt seg inn gjennom ytterdøren til huset der hybelen er. Deretter skal de ha tatt seg inn i hybelen til den sovende eleven. I sengen skal han ha blitt peppersprayet, og deretter banket opp av gjerningspersonene.

Politiet bekrefter at den voldsutsatte tror selv han har blitt sprayet med pepper, fordi det sved i øynene etter angrepet. Den voldsutsatte har ellers ikke fått med seg hva som har skjedd.

– annonse bottom –