Melbu skole er lagt ut på anbud

– toppannonse –

Bygge- og anleggsarbeidene på den nye skolen på Melbu er nå lagt ut på anbud med Hadsel kommune som oppdragsgiver.

– innsideannonse –

Kristian Müller er oppgitt som kontaktperson i anbudsutlysningen, og det er Norconsult i Harstad som sitter på detaljert informasjon om bygge- og anleggsarbeidene på Melbu.

Anbudet omfatter bygging av nye Melbu skole og riving av eksisterende skolebygning, det vil si den gamle rødskolen som tidligere rapporter har gitt liten framtid som offentlig skolebygning.

Anbudspapirene er denne gangen delt opp i en lang rekke delanbud, totalt fjorten: Riving, grunnarbeider, betong- og stålarbeider, tømrer- og montasjearbeider, maler- og flisarbeider, taktekking, kjøkkeninnredning, bygge- og anleggsarbeid, anleggsgarnerarbeid, skilting, ventilasjonsanlegg, røranlegg, elektroniske anlegg, automatiseringsanlegg og heis.

Forrige gang Melbu skole var ute på anbud, kom det inn få anbud og prisen ble svært høy. Nå håper Hadsel kommune at en oppdeling i underentrepriser skal bidra til lavere byggekostnader, samt at lokale bedrifter i blant annet Lofoten og Vesterålen skal kunne levere anbud på sine spesialområder.

Så om du har noe å bidra med her, er det bare å starte på beregningene. Fristen for å levere anbud er satt til 21. mars 2014.

– bunnannonse –
Forrige artikkelTingrettsdommer går til Øraker
Neste artikkelNærmere miljø- og oljevernbase i Lofoten og Vesterålen