Melbu: Kommuneansatt knuste begge beina

hadsel kommune
Illustrasjonsfoto
– toppannonse –

En kommunalt ansatt mann i Hadsel fikk knust begge beina da han falt ned fra et bygg under vedlikehold på Melbu tirsdag.

– innsideannonse –

Både Hadsel kommune og lensmann Per Erik Hagen ved Hadsels lensmannskontor er svært sparsomme med opplysninger.

– Jeg kan bekrefte at det er en kommunalt ansatt som ble skadet, opplyser fagleder for avdeling drift i Hadsel kommune, Ove Pedersen, til 8445melbu.no.

Lensmann Per Erik Hagen opplyser at han foreløpig ikke har fått rapporten fra patruljen som var på stedet tirsdag. Han vil først kunne svare på spørsmål når rapporten foreligger.

I følge ubekreftede meldinger skal den kommunalt ansatte som fikk knust begge hælene i fallet på arbeidet, ha vært uforsvarlig dårlig sikret. Hadsel kommune kan dermed ha satt seg i en posisjon der de risikerer bøter for brudd på Arbeidsmiljøloven og forskrifter. Det er heller ikke usannsynlig at den kommunalt ansatte vil ha rett på erstatning dersom han har pådratt seg varlige skader etter å ha fått knust begge hælene.

På twitter-siden til Midtre Hålogaland politidistrikt ble det tirsdag ved 15-tiden feilaktig opplyst at arbeidsuhellet skal ha skjedd på en lokal bedrift på Melbu. Nå viser de seg altså at det var en kommunalt ansatt som ble alvorlig skadet i begge beina da han falt fra stor høyde mens han arbeidet med vedlikehold av en bygning på Melbu.

– bunnannonse –
Forrige artikkelMelbu-barn samlet inn for Nepal-barn
Neste artikkelBer om forslag til Johan Moes pris?