Melbu folkebad utlyser navnekonkurranse

Foreløpig er bassenget tomt, men skal snart fylles igjen.
– annonse top –

Melbu folkebad skal endre navn, som må bli minst like sprekt som svømmeanlegget selv. Derfor er ditt bidrag i folkebadets navnekonkurransen mer enn velkommen.

I følge folkebadets egen Facebook-side er fristen for å levere inn forslag til nytt navn på folkebadet den 23. september. Planen er at folkebadet skal åpne i løpet av oktober, og skolebadingen skal ta til rett etter høstferien.

– annonse inline –

Du kan ikke foreslå hva som helst, fordi folkebadet har vært smart nok til å sette noen kriterier. Du kan ikke foreslå et navn som inneholder stedsnavn, for eksempel Hadsel, Melbu eller Vesterålen. Her er det ingen som skal føle seg utenfor, bare hjemme i dette svømmeanlegget – som trolig får betydning for begge naboregionene inne kort tid.

Et annet kriterium for navnevalget er at det bør være beskrivende for regionen, landsdelen eller geografien vi bor i. Navnet kan heller ikke være for langt, maksimalt ti bokstaver.

Det har allerede kommet inn en lang rekke forslag til navn, og vi nevner noen av de beste vi har sett her: Fjordbadet, Bølgen, Folkebadet, Havnebassenget, Folkefjæra, Plaskfjæra, Flomålet og Båra.

– annonse bottom –