Melbu ble utradert fra vesterålskartet

vesterålskartet
– annonse top –

Om det var en ren ulykke eller uflaks er ikke godt å vite, men nå har regionens største mediekonsern klart å utradere Melbu og den sørlige delen av Hadsel fra hele vesterålskartet – og det attpåtil to ganger i samme avis.

Det ellers så eminente magasinet «fløtt heim» er også denne gangen full av skryt og gladhistorier fra Vesterålen, til lesere i Vesterålen. 80 sider fullspekket med reklame er gull verdt for næringslivet og andre aktører med interesser i Vesterålen. Det er bra!

– annonse inline –

Denne gangen har imidlertid redaktøren overlatt layouten til en harstadværing som har innsnevret kartene litt i overkant, eller skal vi si underkant. Han fant det for godt å radere hele sørsiden av Hadseløya fra kartet, og det på to ulike steder i reklameblekka.

Den sørlige delen av Hadsel som ligger sør for Hadselfjorden, og omfatter turist- og naturperlen Trollfjorden, har man heller ikke funnet verdt å ta med i magasinets vesterålskart.

Er det noe man ikke tuller med, så er det vesterålskartet, sier du kanskje. Det er nå bare et kart i en magasinutgave som snart har blitt melkekartonger, så vi får se stor på det denne gangen.

– annonse bottom –