Melbu blandakor byr på god julestemning

– annonse top –

Julekonsertene står i på Melbu i desember, og nå er det Melbu blandakor som garanterer julestemning i Melbu samfunnshus.

– annonse inline –

Blandakorets julekonsert er førstkommende søndag kl 12 i Melbu samfunnshus, en tradisjon de syngeglade på stedet gjentar år for år.

I år har blandakoret valgt ut noen perler av noen julesanger fra vår egen landsdel, med blant annet nordnorsk julesalme og josefs julevise på repertoaret. I tillegg blir det en rekke andre kjente og kjære korstrofer, og en rekke andre flotte julesanger.

Akkurat som Melbo musikkforening gjorde sist søndag med skolekorpset, blir det også et ungdommelig innslag også på korfronten søndag. Da synger også elever ved fjerde klasse på Melbu skole vakre sanger.

Melbu blandakor hadde fullt hus i Melbu samfunnshus i fjord, og de håper å se like mange på årets konsert. Julekonsertene på Melbu har en lav terskel kostnadsmessig, med en inngangsbillett også for å høre blandakoret på hundre kroner. Det er gratis inngang for barn som kommer sammen med foresatte.

På inngangsbilletten får du også med kaffe, saft og deilige kremkaker. Det legges selvfølgelig opp til loddsalg i pausen, så ta med et par femtilapper ekstra for å støtte dette flotte arrangementet på Melbu. Blandakoret lover flotte premier.

Foto: Facebook

– annonse bottom –
Forrige artikkelOppskriften for en ny storflyplass i Hadsel
Neste artikkelNæringsklynge vil ha oljebase på Fiskebøl