Melbu-bedrift bygger nye boliger i Nesset

steinsvik boliger
– annonse top –

Melbu-bedriften Steinsvik Hus & Entreprenør har fått godkjennelse til å bygge 45 nye boliger i småhus i fjæra på Søndre i Nesset.

I følge Bladet Vesterålen er det allerede stor interesse for boligprosjektet, som startet salget rett over sommeren. Og det er det gamle slipområdet på Søndre som skal komme nye boliger. Selve slipen skal beholdes, og innenfor dette skal det bygges 45 leiligheter i småhus.

– annonse inline –

Arnulv Steinsvik opplyser til Bladet Vesterålen at det blir båtutsett der den gamle slipen er i dag. Han antyder også at det kan komme småbåthavn og sløyehus, men dette er ikke en del av byggeprosjektet. Heller ikke en mulig framtidig småbåthavn er en del av byggeprosjektet, selv om de flotte tegningene fra arkitektene Norud-StokkeWiig viser en flott småbåthavn. Etter det vi forstår ligger det langt fram i tid og er noe som eierne av boenhetene må bli enige om og selv finansiere i framtida. Det skal også være mulighet for oppbevaringsplass for kaiaker ved sjøkanten på Søndre.

Ut fra tegningene som entreprenøren viser fram i Bladet Vesterålen, vil småhusene ligge i tre rader, med tre småhus helt i front. Det vil trolig bli stor rift om de leilighetene nærmest sjøen. Prospektet med småhus gjør at entreprenøren kan bygge ut området i flere trinn.

Det er også naturligvis lagt inn en lekeplass på området, og det blir spennende å se hvordan dette blir seende ut når prosjektet er i havn. En parklignende grønn hage skal det også være rom til.

Foto: Skjermbilde

– annonse bottom –