Maraton-uke for Melbus musikalske hundreåring

Musikk går på tvers av genersjoner, noe Melbo Musikkforening ser ut til å få til.
– annonse top –

Øvelse fredag, lørdag, søndag og mandag – det er tempoet som hundreåringen Melbo Musikkforening holder, før de stikker til Spania en uke – for å feire seg selv. Se alle bildene her.

De om lag 45 medlemmene i Melbo Musikkforening har virkelig fått kjørt seg før de reiser av sted, og lader opp i Spania til høstens jubileumskonsert på Melbu. I Spania skal de både holde konserter, øve mye og se seg rundt i Barcelona. En uke fra fredag denne uka, så er det hjemme igjen til nye forberedelser.

– annonse inline –

(saken fortsetter under bildespillet)

[metaslider id=2741]

Selve jubileumskonserten går av stabelen i Melbu samfunnshus lørdag 18. oktober. Det er lagt av 150 billetter a 450,- kroner for å overvære konserten, etterfulgt av treretters festmiddag og dans. Og det blir skikkelig feiring med både fløyter og basuner.

Et par dager før selve jubileumsfeiringen, lanseres også en egen jubileumsbok som tar for seg historien for hundreåringen. Dirigent Eirik Dahl kunne under en av øvelsene fortelle medlemmene at det hjelper å øve mye, noe han kunne høre fra den ene uka til den andre. Så er den delen av feiringa er også godt ivaretatt.

– annonse bottom –