Kafé-suksess på Melbu skal gjentas i mars

Den gamle bakerigården på Melbu.
Den gamle bakerigården på Melbu.
– annonse top –

Hadsel frivilligsentral er god fornøyd med den åpne kafeen som ble holdt i gamle bakerigården på Melbu tirsdag, og ønsker nå å følge opp suksessen.

I følge Elisabeth Karstad i Hadsel frivilligsentral på Melbu ble kafeen som ble holdt åpen fra elleve til tretten på tirsdag godt besøkt. Cirka 45 gjester besøkte kafeen, og det var høy trivselsfaktor.

– annonse inline –

– Neste gang det blir åpen kafé er planlagt til den 3. mars, men vi vil komme tilbake med informasjon om når det er endelig fastsatt, sier Elisabeth Karstad i Hadsel frivilligsentral til 8445melbu.no.

Til arrangementet inviterte frivilligsentralen både eldre og pensjonister, og andre som sitter mye hjemme. Arrangementet var åpent for alle som hadde lyst til å komme, og det ble lovet god underholdning.

Den kjente Melbu-kokken Erling Kristian Bjørstad disket opp med fersk fiskesuppe til alle som kunne tenke seg det denne formiddagen.

Ellers ble det servert kaffe og vafler, og det hele skjedde i andre etasje på den gamle bakerigården på Melbu, samme sted hvor Iris kafé var tidligere.

– annonse bottom –