Hvem bør få frivilligprisen i Hadsel

frivilligsentral frivilligpris frivilligprisen
– annonse top –

Vet du om noen som stiller opp for fellesskapet og fortjener honnør? Det kan være en privatperson, et lag eller en forening.

– annonse inline –

Vi ønsker forslag til kandidater til Frivilligprisen i Hadsel 2015. Det sier Elisabeth Fauske i Hadsel Frivilligsentral til 8445melbu.no. Nå er det med andre ord opp til Melbus befolkning å foreslå gode kandidater.

– Frivilligprisen har blitt delt ut i Hadsel kommune siden 1998. I statuttene står det at prisen skal gis til en initiativrik person, lokal forening eller gruppe, som med sine ideer og pågangsmot har bedret trivsel og livskvalitet for andre, samt bidratt til et mer åpent, aktivt og trygt samfunn.

I fjor gikk prisen til Stokmarknes Menighetshus som med sine ideer og sitt pågangsmot har bidratt til å bedre livskvaliteten for mange. Året før var det Trond Ringlund som mottok prisen, blant annet for sitt engasjement i Melbuprosjektet, og for å bygge opp og videreføre kulturen i Hadsel gjennom sang, fortelling og kunnskapsformidling.

Juryen i år vil bestå av kultursjef i Hadsel Kari Ann Olsen Lind, nyhetsredakrør i Vesteraalens Avis Knut Ivar Aarstein, og daglig leder i Hadsel Frivilligsentral Elisabeth Karstad.

Frist for innsendelse av forslag er fredag 13.november. Forslag kan sendes til post@hadsel.frivilligsentral.no

– annonse bottom –
Forrige artikkelBrannsjef: Befal står mot kokk
Neste artikkelDelta varsler erstatningskrav mot Hadsel