– Hva skjer i Lyngveien, spør naboene

brakkerigg lyngveien
Foto: Ronny Johansen
– annonse top –

Flere naboer i Lyngveien på Melbu lurer på hva som skjer i nærområdet sitt. Intetanende ser de at et midlertidig bygg har kommet på plass i løpet av torsdag.

Flere naboer har kontaktet 8445melbu.no og fortalt at det er plassert en helt ny brakkerigg på tomta. Den er plassert på ei kommunalt branntomt hvor bygningsmassen gikk tapt i brann for noen år siden. Private bilder vi har mottatt viser en brakkerigg med fire brakker monter i rekke.

– annonse inline –

Skal bygge ny bolig

En nær nabo til tomta kan via Facebook fortelle at det skal bygges ny bolig på tomta, og at ordinært nabovarsel fra kommunen er sendt ut til de som er omfattet av det pliktige nabovarselet. Vedkommende mener et brakkeriggen skal brukes i forbindelse med byggingen av den nye boligen.

En annen nabo kan opplyse, også det via Facebook, at de fire brakkene er kjøpt inn fra sykehuset på Stokmarknes, og at de skalbyggs om til en bolig på tomta. Det skal være kommunen som har kjøpt brakkene. Et lignende prosjekt har allerede fått grunnmur på Stokmarknes. Det er nærliggende å tro at kommunen bil bruke den nye boligen til å huse boligtrengende som har behov for tak over hodet.

lyngveien brakkerigg
Foto: Ronny Johansen
– annonse bottom –
Forrige artikkelKraftig økning i omsetning for Norway Seafoods
Neste artikkelTorghatten bekrefter dieselmangel på Tysfjord