Hurtigruten bruker 200 millioner på Svalbard

Hurtigruten Svalbard
– toppannonse –

Hurtigruten skal bruke 200 millioner kroner på den største reiselivsinvesteringen på Svalbard noen sinne – med kraftig utvidelse og oppgradering av hoteller, restauranter og naturbasert reiseliv. – Det er en investering for fremtiden, sier konsernsjef Daniel Skjeldam.

 Pressemelding:  Gjennom datterselskapet Hurtigruten Svalbard er Hurtigruten den største og eldste reiselivsbedriften på Svalbard. Nå vokser virksomheten ytterligere, med en omfattende investering i reiselivsaktivitet, restauranter og hoteller.

– innsideannonse –

– Dette er den største reiselivsinvesteringen på Svalbard noen sinne. For Hurtigruten er det en investering i fremtiden. Det vil ikke gi noen kortsiktig gevinst. Men den er med på å løfte kvaliteten og sikre en bærekraftig vekst i reiselivet på Svalbard, sier Hurtigrutens konsernsjef Daniel Skjeldam.

– Hurtigrutens satsing vil også sørge for lokal verdiskaping, lokale arbeidsplasser og fortsatt norsk aktivitet på Svalbard. Samtidig er vi med på å bevare verdifull polarkompetanse som Norge har bygget opp gjennom generasjoner, sier Skjeldam.
Total prislapp på Hurtigruten Svalbards nye storsatsing er på 200 millioner norske kroner.

– bunnannonse –
Forrige artikkelTok førerkortet på Laupstad
Neste artikkelOppdrettsnæringen har to store miljøutfordringer