Her finner du Melbus «hemmelige» fiskeutsalg

– annonse top –

Visste du at det finnes et mer eller mindre «hemmelig» fiskeutsalg på Melbu? Om ikke; her kommer avsløringen!

Lokalt vet alle at det finnes en viktig fiskeindustri på Melbu med mange viktige arbeidsplasser. De aller fleste er også kjent med at de ansatte ved Melbu-avdelingen til Norway Seafoods kan kjøpe fisk direkte fra fabrikken.

– annonse inline –

Det du kanskje ikke vet, er at også du kan kjøpe fisk direkte fra fabrikken. Endre Kristiansen ved anlegget på Melbu forteller at det tidligere har vært snakk om å opprette et ordinært fiskeutsalg, men dette ble av ulike grunner lagt på is.

– Det er imidlertid mulig å kjøpe fisk via administrasjonen, selv om det ikke er alltid vi har kapasitet til å håndtere mange henvendelser, men som oftest går det bra, sier Endre Kristiansen ved Norway Seafoods på Melbu.

Det du må gjøre er å ringe administrasjonen eller møte opp i kontorfløyen til Norway Seafoods på Melbu. Der får du opplyst om de har det du trenger, eventuelt så opplyser de hva som til enhver tid er tilgengelig.

I mange tilfeller har de både type fisk og det kvanta du trenger, og spesielt spennende kan det bli når det kommer inn fersk fisk fra kystfiskeflåten.

Lykke til med fiskejakten!

– annonse bottom –