Her finner du Melbus «hemmelige» fiskeutsalg

– annonse top –

Visste du at det finnes et mer eller mindre «hemmelig» fiskeutsalg på Melbu? Om ikke; her kommer avsløringen!

– annonse inline –

Lokalt vet alle at det finnes en viktig fiskeindustri på Melbu med mange viktige arbeidsplasser. De aller fleste er også kjent med at de ansatte ved Melbu-avdelingen til Norway Seafoods kan kjøpe fisk direkte fra fabrikken.

Det du kanskje ikke vet, er at også du kan kjøpe fisk direkte fra fabrikken. Endre Kristiansen ved anlegget på Melbu forteller at det tidligere har vært snakk om å opprette et ordinært fiskeutsalg, men dette ble av ulike grunner lagt på is.

– Det er imidlertid mulig å kjøpe fisk via administrasjonen, selv om det ikke er alltid vi har kapasitet til å håndtere mange henvendelser, men som oftest går det bra, sier Endre Kristiansen ved Norway Seafoods på Melbu.

Det du må gjøre er å ringe administrasjonen eller møte opp i kontorfløyen til Norway Seafoods på Melbu. Der får du opplyst om de har det du trenger, eventuelt så opplyser de hva som til enhver tid er tilgengelig.

I mange tilfeller har de både type fisk og det kvanta du trenger, og spesielt spennende kan det bli når det kommer inn fersk fisk fra kystfiskeflåten.

Lykke til med fiskejakten!

– annonse bottom –
Forrige artikkelSlik kan du støtte Melbus lokale fiskeproduksjon
Neste artikkelSnart november, men fortsatt grønne jorder