Gang- og sykkelveiplaner klar i mars

bladet vesterålen
– toppannonse –

Planene for gang- og sykkelveien fra Stokmarknes til Hadsel er allerede ferdig utarbeidet av AsplanViak. Strekningen Melbu-Steilo skal være ferdig planlagt i mars. Det opplyste teknisk sjef Mats André Aas til eldrerådet torsdag. (Bladet Vesterålen).

– innsideannonse –

Øksnes Kystfiske AS går til innkjøp av to nye fiskebåter, Svolværskjær og Hovden Viking. Selskapet har fra før fiskebåten Øksnesværing og driver innen snurrevad og notfiske. (Bladet Vesterålen).


50-soner i tettbygde strøk bør kastes på den historiske søppeldynga. Det mener Bladet Vesterålen på lederplass. Bakgrunnen er et innbyggerforslag i Andøy. (Bladet Vesterålen).


NAV isolerer mennesker uten data-innsikt. Det mener eldrerådet i Hadsel. Bakgrunnen er at staten har sluttet å sende brev om utbetaling. (Bladet Vesterålen).


Rutinene på Ekren øst for Melbu burde vært bedre. Eldrerådet i Hadsel fikk det som svar fra teknisk sjef i kommunen, som tok kritikk. Rutinene var ikke på plass da strømmen gikk i syv timer. (Bladet Vesterålen).


Regionlensmann Per Erik Hagen er bekymret over tendensene for vold- og narkotikakriminaliteten i Vesterålen, etter at voldtsallene har økt. (Bladet Vesterålen).

– bunnannonse –
Forrige artikkelOppvekstsjefen: – Fylkesmannen vil svare på bekymringsmelding
Neste artikkelVarsler mindre byråkratiske regler rundt fiskeproduksjon