Fra estisk eliteserie til Melbo IL

– annonse top –

2015-07-12-estisk-fotballspiller-Edgars-Butlers-660-990

Etter en vårsesong med varierende resultater har MIL forsterket stallen med to nye signeringer. Sortlendingen Torjus Nikolaisen ble presentert som MIL-spiller i slutten av juni, men nå ha de marineblå styrket stallen ytterligere. Deres siste signeringen kommer rett fra estisk eliteserie.

– annonse inline –

Av Thomas Gundersen

Lørdag 11. juli ble MILs nye signering presentert på Facebook-siden deres. Den estlandske 20- åringen Edgars Butlers har signert en 2 1/2 års med de marineblå, og er spillerklar til høstsesongen starter i august.

I følge nettstedet http://www.transfermarkt.com spiller Edgars til vanlig som høyreback, men kan også brukes som midtstopper/sentral midtbane. Melbo-trener Thomas Rønning er godt fornøyd med signeringen, og i et innlegg på klubbens Facebook-side sa han følgende:

– Eddy vil tilføre oss internasjonal erfaring fra et høyt nivå! Han har u-landskamper for u-16, u17, u-18 og u-19! Nå skal vi gi han tid til å bli kjent med MIL familien, bli kjent med vår spillemåte og gi han trygghet slik at han presterer det vi vet han kan!

I tilegg til u-landskamper har Edgars erfaring fra en rekke estlandske klubber. Han har vært innom klubber som: FC Kuressaare, JK Kalev Tallinn og Tallinna JK Legion. Siste stoppested før MIL var Paide Linnameeskond.

Edgars Butlers ønskes hjertelig velkommen til Melbo IL, og vi håper han lykkes i klubben.

– annonse bottom –