Forfatter gir Melbu en firer på terningen

– annonse top –

Journalist og forfatter Ronny Spaans gir Melbu terningkast fire etter å ha besøkt stedet og holdt foredrag om stedsutvikling under Sommer-Melbu.

– annonse inline –

Hva som trekker mest ned sier han lite om i et intervju med Bladet Vesterålen, men vi vil tro at de store industribyggene ved fergekaia og verkstedet ved Melbu Brygge trekker kraftig ned på inntrykket som journalisten sitter igjen med. Mon tro om disse lite arkitektoniske monsterbyggene etter hvert kan finne veien til det nye industriområdet som skal komme på Gulstadøya, og på den måten skape et nytt rom for Melbus arkitektoniske utvikling i årene som kommer.

Ronny Spaans sier til Bladet Vesterålen at naturen rundt Melbu får en sekser på hans terning. Når det gjelder stedet lukter han på en treer før han oppgraderer til en firer for Melbu på terningen. Mon tro hva han hadde kommet fram til når det gjelder de såkalte byene vi finner nordover i Vesterålen.

Spaans trekker fram gjenbruk av den gamle Nora margarinfabrikk, som i dag huser både hotell og treningssenter, noe han overfor avisen omtaler på følgende humoristiske måte: «Fra fett til avfetting».

– annonse bottom –
Forrige artikkelStrikkesykkel gjorde stas på seg selv
Neste artikkelSkyter med «kanon» fra fergekaia på Melbu