Ekren: – Ingen reduksjon før effekten er utredet

– toppannonse –

Selv om Hadsel kommunestyre har vedtatt å fjerne ti sykehjemsplasser på Ekren, blir det ingen reduksjoner i antall sykehjemsplasser før konsekvensene av vedtaket er utredet.

– innsideannonse –

Det opplyser Jan Steffensen i Melbu og omegn samarbeidsliste til vol.no.

Jan Steffensen i Melbu og omegn samarbeidsliste har lenge hatt et samarbeid med makthaverne i Hadsel kommune: FrP og Høyre. Sammen med disse og Venstre ble rådmannens forslag om nedleggelse av andre etasje på Ekren vedtatt. Bakgrunnen var det massive overforbruket som har vært i kommunen.

– Her er det tatt utgangspunkt i rådmannens forslag. Samtidig skal man merke seg at det skal bygges omsorgsboliger på Stokmarknes, samt prosjekteres og bygges omsorgsboliger på Melbu. Det er også slikt at det ikke vil skje noen omlegging på Ekren før det er konsekvensutredet. Det arbeidet skjer rett over nyttår, sier Jan Steffensen til vol.no.

Konsekvensutredningen vil skje rett over nyttår, og da får vi flere detaljer på hva som vil skje på Ekren. Det er satt av tre millioner kroner til renovering, eventuelt ombygging av institusjonen.

– bunnannonse –
Forrige artikkelMelbu-lista skal vurdere sin politiske framtid
Neste artikkelTrafikken: Glatt føre i alle retninger fra Melbu