Disse partiene raserte Melbus legetilbud

hadsel kommune
Illustrasjonsfoto
– annonse top –

Det er tid for et sommerlig politisk regnskap etter at legekontoret på Melbu blir sommerstengt, stikk i strid med kommunestyrets vedtak i fjor.

Hvem var det som stemte for et kommunalt legetilbud som allerede etter et år viser seg å bli liggende brakk i hele fem uker? Og hvem ville fortsette med det velfungerende Atlas legekontor på Melbu?

– annonse inline –

Debatten har gått livlig de siste timene på Facebook, og mange viser sin fortvilelse over at legekontorets drift på Melbu legges brakk i hele fem uker denne sommeren.

Folk stiller spørsmål om hva som skjer i kommunen. Noen mener det ville blitt ramaskrik om lege Rune Steinum hadde gjort det samme da han drev Atlas legekontor på Melbu inntil sommeren 2014.

Frp-politikeren Håkon T. Hansen fra Melbu var tidlig ute og kritiserte sine politiske motstandere på Facebook. Han skriver at Frp og MOS var de eneste partiene i kommunestyret som ønsket å beholde Atlas legesenter. – Nå begynner vi å se hva som skjer etter hvert dessverre, skriver han, uten å konkretisere, men med klar henvisning til at han frykter utviklingen for legekontoret på Melbu.

– Takk Senterpartiet, Arbeiderpartiet, Sosialistisk Venstreparti, Kristelig Folkeparti og Høyre, skriver han ironisk.

Den tidligere Ap-politikeren Thor-Arne Wilhelmsen, nå Melbu og omegn samarbeidsliste (MOS), peker på at Arbeiderpartiet stemte for å legge ned Altas legekontor og opprette et kommunalt legekontor.

– annonse bottom –