Lørdag 8. august reiste Melbo til Bodø for å møte bunnlaget Tverlandet. De marineblå kunne som forventet reise hjem med tre poeng i kofferten, etter en 6-2 seier for de marineblå.

Av Thomas Gundersen

Melbo åpnet best og etter 10 minutter ble det nettsus for gjestene. Torjus Nikolaisen sendt MIL opp i ledelsen. Jan-Erik Pedersen utlignet på frispark kun fem minutter senere, før Johnny Stikholmen headet Melbo tilbake i ledelsen etter 24 minutter. Etter MILs andre scoring tok hjemmelaget over styringen, og kom til flere småsjanser utover i omgangen. Lagene gikk til pause på stilling 1-2.

Over i andre omgang skulle det ikke ta mer enn ett minutt før Torjus Nikolaisen ble tomålsscorer. Ledelsen til MIL ble økt ytterligere knapt 10 minutter senere da hjemmelagets Andreas Knutzen satte ballen i eget mål. Etter selvmålet raknet det helt for hjemmelaget. Få minutter senere slo Tverlandet en horribel tversoverpasning som ble snappet opp av Torjus som satt sitt tredje mål for dagen og sendt MIL opp i 1-5. Han har nå scoret fem mål på to kamper for de marineblå. MILs sjette og siste scoring kom i det 77. spilleminuttet og var signert Christoffer Lockert. Hjemmelaget fikk et trøstemål helt på tampen etter et soloraid av Sigve Willumsen. Dermed vant MIL kampen komfortabelt og tok med seg tre poeng hjem fra Bodø.

Med 2-6 over Tverlandet har Melbo klatret opp på 7. plass og ligger jevnt med Sandnessjøen og Bodø/Glimt 2 som alle har 21 poeng.

Neste seriekamp spilles hjemme på Melbu stadion lørdag 15. august når tabelltreer Stålkameratene kommer på besøk. Kampstart er kl. 13.00. Møt opp og hjelp til å hei fram vårt kjære MIL.

Forrige artikkelHadselfjorden: Nordland vil møte regjeringen
Neste artikkelHva med Nord-Norge, minister?