Ap går for stenging av legekontoret på Melbu

legekontoret
– annonse top –

Arbeiderpartiet i Hadsel er enig i at legekontoret på Melbu skal stenges i fem uker denne sommeren. Det opplyser Arbeiderpartiets varaordførerkandidat Einar Roger Pettersen fra Melbu.

Helse- og omsorgssjef Marion Celius i Hadsel kommune har besluttet å stenge Melbu legekontor i fem uker for å sikre et mindre sårbart helsetilbud om sommeren.

– annonse inline –

Aps varaordførerkandidat Einar Roger Pettersen sier til vol at han forutsetter at stengningen er en midlertidig løsning denne sommeren.

– Vi mener at det er viktig at rådmannen sørger for forebygging av slike situasjoner i fremtiden, sier han til vol.

I motsetning til helse- og omsorgssjef Marion Celius, argumenterer Einar Roger Pettersen med økonomi, og skyver skylden mer eller mindre over på partiene Frp og MOS.

– Frp og MOS tar heller ikke i denne saken inn over seg den alvorlige økonomiske situasjonen kommunen står i, sier Pettersen.

Det er interessant å merke seg at Pettersen bruker annen argumentasjon enn helse- og omsorgssjefen. Ved å akseptere stenging av Melbu legekontor denne sommeren, men forutsetter at det er en midlertidig løsning i år, forsøker Arbeiderpartiet å unngå en langvarig og skadelig debatt foran høstens kommune- og fylkestingsvalg.

– annonse bottom –