Alleen: Endelig i gang med de siste detaljene

– annonse top –

Mange melbuværinger og besøkende har i lang tid gått og ergret seg over at Hadsel Maskin på Stokmarknes ikke har fått avsluttet arbeidene i alleen.

Nå ser det imidlertid ut til at Hadsel Maskin AS som entreprenør betalt av Hadsel kommune og skattebetalerne har fått så mye pepper at de endelig har kommet seg ut av kontorene på Stokmarknes. Eller rettere sagt, se har leid inn et mindre selskap til å gjøre jobben for seg. Som her i Chr. Frederiksens gate, midt i alleen i Melbu sentrum torsdag.

– annonse inline –

(saken fortsetter under bildet)

En underentreprenør er leid inn av Hadsel Maskin AS for å gjøre ferdig de siste detaljene i den nye alleen på Melbu. Kanskje du gir dem tommel opp når du går forbi neste gang.

 

Det er i tillegg flere flater rundt omkring i sentrum som enda ikke er ferdig, som bildene under viser.

Utenfor Arena Sport står brøytestikkene igjen for å beskytte et uferdig område som verken er planert eller beplantet. Mange håper at dette nå også skal bli ferdigstilt som en del av den nye alleen på Melbu.
Et stort område ved Rex-bygget står og gaper som et åpent står mot både befolkningen, besøkende og turister som besøker alleen på Melbu.
– annonse bottom –