Lanserer lavpriskalender for annonser på nett

– annonse top –

Ja, du leser riktig. Som første medium i Norge lanserer 8445melbu.no lavpriskalender for nettannonser, både for bedrifter og private. Annonsene koster fra kr 14.25 per dag for private, til kr 28,50 for bedrifter. 

– annonse inline –

Foreløpig er det lagt ut lavpriskalender for de to neste ukene, og prisene må kunne sies å være uslåelig lokalt. Annonsene koster fra 399,- kroner for næringsdrivende og fra 199,- kroner for private annonsører.

Tilbudet gjelder annonser på artikkelsider og vises i høyre spalte på artikkelsidene, og blir liggende i 14 dager. Det betyr at næringsdrivende kun betaler kr 28,50 per dag i 14 dager for annonsen sin. Andre og større annonser, som vises på alle sider samt over og under artikler, er også tilgjengelige.

Onsdag 8. oktober var en god dag for 8445melbu.no i forhold til våre lesere. Dokumenterte tall viser at 746 lesere var innom til sammen 1513 sider på denne dagen. Det betyr at din annonse ville blitt vist om lag 1500 ganger denne dagen. Tenk hvilket marked du kan nå lokalt.

Ta kontakt i dag og send en melding med dine ønsker om annonser til denne e-postadressen:

Fornøydgaranti
Dersom dine forventninger ikke blir innfridd gjennom dine annonser på 8445melbu.no, har vi en fornøydgaranti som innebærer at du får 100% av pengene tilbake.

 

 

– annonse bottom –
Forrige artikkelMelbu skal ryddes for mange millioner kroner
Neste artikkelMelbo Fotball feirer opprykket lørdag