TravelMore åpner dørene på Melbu

travelmore
Asbjørn Klausen og Linn Magnussen etablerer reisebyrået TravelMore AS på Melbu.

Det nye reisebyrået som nå etableres av lokale krefter på Melbu, TravelMore AS, åpner dørene allerede lørdag neste uke.

Det har gått fire måneder siden Berg-Hansen, etter mange års drift, la ned sitt reisebyrå på Melbu. Nå blir det ny aktivitet i de samme lokalene på kaia, men med lokale eiere.

Det er Linn Magnussen og Asbjørn Klaussen som har gått sammen om å stifte selskapet TravelMore As, som blir et fullservice reisebyrå på Melbu.

– Vi har  signert avtale med en stor landsdekkende norsk reisebyråkjede, og fra Melbu vil vi jobbe opp mot kunder i hele midtre Hålogaland, sier Linn Magnussen til 8445melbu.no.

– Selskapet skal tilby alt innen ferie og fritid, gruppeopplevelser og forretningsreiser. I tillegg satses det stort også på egne charterfly fra Evenes ut i verden. På sikt vil vi også jobbe for å selge pakker på disse flyene med turister inn til regionen.

– Vi åpner neste lørdag, 17. oktober og da med drøssevis av spesialtilbud innen reiseliv samt kaffer og kaker.

TravelMore AS ble stiftet den 4. september 2015 og registrert i Brønnøysundregisteret den 18. september 2015. Selskapet har adresse Chr. Frederiksens gate 1 på Melbu. De skal drive med «reisebyrådrift og turoperasjon og annet som naturlig faller sammen med dette», står det på oppføringen for selskapet i Brønnøysundregisteret. Styrets leder er Asbjørn Klausen mens Linn Magnussen er styremedlem.

Travelmore AS har naturligvis sikret seg internettdomenet tavelmore.no. Det blir spennende å se deres nye hjemmeside når den er på plass.