Ronja (17) fra Melbu kjemper om idrettspris

Ronja Elida Ongstad (17) fra Melbu kjemper om den gjeve årets idrettspris i Vesterålen. Nå kan du stemme henne til topps i Vesterålen.

Ronja er den eneste i Hadsel som nå er med i finalen til kåringen av årets idrettspris i Vesterålen. Prisen deles ut av Vesterålen Sparebank på bakgrunn av antall stemmer fra publikum.

Du kan støtte Ronja som dyktig utøver og den jobben hun gjør som trener og forbilde for andre idrettsutøvere. Stem på Ronja ved å sende «BLVPRIS 1» til 2005. Du kan stemme til og med onsdag 3. desember i neste uke. Det koster én krone per stemme.

Målet for Ronja videre er å reise ut for å delta i internasjonale konkurranser som EM og VM og å samle så mye erfaring som mulig frem mot NM som senior i november 2015. Erfaringene deler hun så videre med neste generasjon konkurranseutøvere i regionen.

(saken fortsetter under bildet)

2014-11-26-ronja-idrettspris-hadsel-taekwon-do-660-440

Ronja Elida Ongstad har trent Taekwon-Do i Hadsel Taekwon-Do klubb siden hun var fire år. De siste årene har hun gjort seg bemerket i konkurranser på lokalt, regionalt og nasjonalt nivå. Inneværende år har hun sølv fra det regionale mesterskapet Winter Cup i Narvik, gull, sølv og beste junior i regionsmesterskapet i Bardu og sist nå i november tok hun sølv i klasse eldre junior-sort belte under Norgesmesterskapet i Tromsø.

Ronja trener 5 til 6 økter pr uke. I tillegg underviser hun et eget barneparti hver mandag med 17-18 barn i alderen 5-11 år. Taekwon-Do er en idrett som har fokus både på teknisk, fysisk og mental trening. Faktisk er det slik at personlig karakterutvikling er minst like viktig som medaljer.