Mandag ettermiddag var det duket for enda en kamp i fotballens 3. divisjon avdeling 11. Melbo gjestet Bodø/Glimt 2 borte på Aspmyra.

Av Thomas Gundersen

Hjemmelaget gikk rett i strupen på Melbo idet dommeren blåste i gang kampen. Det skulle ikke ta mer enn to minutter før Glimt gikk opp i ledelsen på corner. Vertene ble satt under et voldsomt press, og etter 15 spilleminutter kom nummer to for hjemmelaget. Marius Andre Paulsen ble spilt alene med Melbo-keeper Martin Brun, og satte ballen sikkert i mål. Glimt hadde Melbo under et konstant press resten av omgang, men 2-0 ble stående til pause. MIL hadde noen sjanser utover i førsteomgangen, men klarte ikke å påvirke kampresultatet.

Melbo åpnet andre omgang bedre enn den første, og dette ga uttelling etter 55 spilte minutter. Melbos Johnny Stikholmen reduserte til 2-1 etter et flott innlegg fra Steffen Nilsen. Melbo kviknet mere til etter scoringen, og det var plustelig kamp igjen på Aspmyra. 60 minutter var spilt da Erlend Robertsen holdt på utligne for Melbo. Men knapt minuttet senere satt nummer tre for Glimt.

Målscorere her var Vebjørn Grunnvoll. Resten av kampen bestod av flere sjanser til begge lag, men flere scoringer ble det ikke før klokka tikket mot 90 minutter. Glimt kom på kontring og Fredrik Bjørkan scorer og punkterer kampen. De fleste trodde nok det var over her, men Glimt var ikke helt fornøyd ennå. Før dommeren rakk å blåse av kampen fyrte Patrick Berg av fra 16 meter og satte den siste spikeren i kistelokket.

Det endte altså med et 5-1 tap for Melbo. Etter sju serierunder har MIL sanket 10 poeng, og ligger som nummer 8 på tabellen.

Forrige artikkelHva gjør du når Melbu-måkene «angriper»